HITTA EN BRA ARBETSSTÄLLNING VID DATORN & SKRIVBORDET

...

Höj och sänkbart skrivbord

Skrivbord

För skribenter är det viktigt att kunna byta arbetsställning vid datorn under dagen, eftersom skribentarbetet innebär mycket stillasittande och kroppen behöver stimulans för att må bra. Därför är ett höj och sänkbart skrivbord det bästa alternativet. Kolla in höjochsänkbaraskrivbord.se, en sida fullproppad med höj och sänkbara skrivbord i alla dess former. Välj mellan flera färger och modeller.

Varför höj och sänkbart skrivbord?

Som vi redan varit inne på spenderar skribenter många timmar framför datorn, vilket medför slitage och stor påfrestning på kroppen, men med ett höj och sänkbart skrivbord, som man enkelt justerar höjden på, är det lätt att ha varierande arbetsposition vid skrivbordet och därmed en bra arbetsställning vid datorn. På så sätt ger ett höj och sänkbart skrivbord dig möjlighet att enkelt kunna variera mellan att stå och sitta under arbetsdagen.

Av erfarenhet vet vi dessutom att när du har en ordentlig arbetsställning vid skrivbordet och en arbetsplats som du trivs på, har du lättare att koncentrera dig och att göra ett bättre jobb. Många upplever dessutom att ett höj och sänkbart skrivbord ger bättre arbetsmiljö. Läs t.ex. den här artikeln om fördelarna med höj och sänkbara skrivbord.

Fördelar med höj och sänkbart skrivbord

 

  • Minskad risk för hjärt- & kärlsjukdomar
  • Ökad förbränning
  • Bättre hållning